Zend de TV-debatten van Europese Spitzenkandidaten uit in prime-time #BroadcastEP2019

, par Nico Amiri

Toutes les versions de cet article : [Deutsch] [Nederlands]

Zend de TV-debatten van Europese Spitzenkandidaten uit in prime-time #BroadcastEP2019
© change.org Petition op change.org

Geachte heer of mevrouw,

vandaag, op de Dag van Europa, vieren wij een uniek project in de geschiedenis van de mensheid, al dan wel alert blijvend van de obstakels die dit continent heeft te verduren. U, als een belangrijk medium, heeft de taak om het publiek te informeren over deze obstakels. Dit zal niet anders zijn tijdens de verkiezingen voor het Europese Parlement in 2019.

In ongeveer een jaar, vanaf 23 t/m 26 mei 2019, zullen de 9e verkiezingen naar het Europese Parlement worden gehouden. Door naar de stembus te gaan, vieren wij als burgers de democratie. Laten wij dan zoveel mogelijk mensen mobiliseren zodat iedereen zijn stem kan laten horen.

En nu is het uw beurt : Uw nobele taak is om de Nederlandse burgers te informeren op een alomvattende en objectieve manier. Verder voorziet u de burgers van een platform voor publieke dialoog.

Daarom sporen wij u aan om de geplande TV-debatten van Europese “Spitzenkandidaten” live en in primetime uit te zenden om een publieke discussie over de Europese politiek te koesteren. Tenslotte hebben wij allemaal een belang bij een goed werkende Europese democratie.

Met vriendelijke groet,

Nico Amiri

Link : https://www.change.org/p/publiekeomroep-zend-de-tv-debatten-van-europese-spitzenkandidaten-uit-in-prime-time

Vos commentaires

Qui êtes-vous ?

Pour afficher votre trombine avec votre message, enregistrez-la d’abord sur gravatar.com (gratuit et indolore) et n’oubliez pas d’indiquer votre adresse e-mail ici.

Ajoutez votre commentaire ici

Ce champ accepte les raccourcis SPIP {{gras}} {italique} -*liste [texte->url] <quote> <code> et le code HTML <q> <del> <ins>. Pour créer des paragraphes, laissez simplement des lignes vides.

Suivre les commentaires : RSS 2.0 | Atom